22 Ocak 2015 Perşembe

Diş hekimliğinde implant çığır açan bir uygulamadır. Eksik diş yerine koyulan ve doğal dişi çok iyi taklit eden implant diş vidaları yakın bir geçmişe kadar hep yurt dışından getiriliyordu. Dolayısı ile hem vergiler hemde döviz sebebi ile maliyetli bir tedavi idi.
Dünya genelinde de halen maliyetli bir tedavi olan implant, Türkiyede yoğun rekabet ve vergi indirimleri ile hemen hemen herkesin ulaşabileceği makul fiyat seviyelerine gelmiştir.

Türk malı yerli implant üretimi İstanbul, İzmir ve Trabzon illerimizdeki son teknoloji cihazlar ile üretilmekte ve sadece Türkiye ye değil bir çok Dünya ülkesine de ihraç edilmektedir. Yerli implant fiyatları yabancı implant fiyatları ile karşılaştırıldığında daha ucuz olduğu görülecektir. Birkaç çok kaliteli yabancı implant marka ve firma dışında yerli implantlar birçok ithal implantlardan daha iyi sonuçlar vermektedir.
Güvenle kullanabileceğiniz implantlar hakkında ayrıntılı bilgiyi muayene olduğunuzda diş hekiminizden öğrenebilirsiniz.
Yerli implant bilgisi için birçok klinik ve hekimin görüşünü aldık. Kaliteli yabancı implantlara daha çok güvendiklerini söylediler. Çok ucuz yabancı implantlar ile maceraya girmek yerine yerli implant kullanmak akılcı olabilir sonucunu çıkardık.
Sizin için güvenilir Alman implant markası araştırmamızda Bego implant markası ilk sıralarda er alan bir ürün oldu.

ALMAN İMPLANT BEGO

Alanında en iyilerden birisi olan Bego markası implant diş tedavilerinde de çığır açan bir implant firmasıdır. Türkiyede implant yaptırak isteyenler Alman implant markalarından BEGO markasını çok tercih etmektedir. 15 yıldan uzun süredir implant firmaları içerisinde en uzun süreli firmalardan birisidir.