15 Aralık 2015 Salı

İmplantın fiyatını etkileyen bir çok faktör vardır. İmplantın markası yani implantın yapıldığı yer ve malzeme implant fiyatını etkileyen ilk faktörlerden birisidir. İmplant üretim aşamasında kullanılan teknoloji nedeniyle implant satış fiyatları farklılık gösterir.
Günümüzde markalar arasında oluşan rekabet nedeniyle 2016 yılında implant fiyatları birbirine yakın duruma gelmiştir. Ancak ucuz olduğunu iddia eden bazı implant firmaları kalitesiz ürünler ile piyasada rekabet etmeye çalışırlar. Bu ürünlerde şüphesiz ki bir takım sorunlar yaşanacaktır. 
İmplant uygulaması hassas bir çalışma gerektirdiğinden sorun kaldırmayan bir tedavi yöntemidir. Planlanan implantlar da kayıp yaşanması sizin için yapılacak protezin şeklinin değişmesine neden olacaktır. En iyi malzeme ve uygulama hizmeti ile yaptıracağımız implantlar size %95 oranında olumlu sonuç almanızı sağlayacaktır. Ucuz implantlar ile bu yüksek başarı oranını sağlamak pek mümkün olmamaktadır. Ömür boyu azda kullanmak üzere tasarlanan ve uygulanan implantlar için yapım aşamasında ödeyeceğimiz bedel aslında kullanım süresine oranlandığı zaman hiç de pahalı olmadığı görülecektir. Size tavsiyemiz kaliteli ve lisanslı implant markaları kullanmanız yönündedir.
En iyi markaları genellikle Alman, İsviçre ve Amerika üretimi olan markalardır son yıllarda ülkemizde üretilen implant markaları da vardır ancak bunlardan bazılarının başarılı olması yanı sıra bazılarının da bir çok eksiğinin olduğu tespit edilmiştir. Dileğimiz ve arzumuz yerli implantların da kendilerini geliştirerek yüksek başarı oranlarına ulaşmalarıdır bu sayede hem implantları ulaşım daha kolay olacaktır hem de Türk sağlık sektörü dünyada adından söz ettirmeye başlayacaktır.