3 Nisan 2016 Pazar



Diş dolgu fiyatları özellikle 2016 yılında hemen herkesin rahatlıkla yaptırabileceği seviyededir. Sigorta veya devlet kanalıyla diş dolgusuna ücret ödemeden yaptırmak isteyenler uzun süre sıra beklemek zorunda kalabilir veya kaliteli bir hizmet alamama riski ile karşı karşıya kalırlar. İyi yapılmayan diş dolgusu ağrı ile daha büyük sorunlar ortaya çıkarır.
Çürüyen diş zamanla ağrı yapmaya başlar. İlk önce soğuk hassasiyeti ile başlayan bu ağrı zamanla kendiliğinden veya gece şiddetlenen ağrı şekline dönüşür. Diş Çürüğü dolgu ile tedavi edilebilir. Başlangıç aşamasında ki çürükler yapılacak estetik diş dolguları ile kendi dişiniz gibi kullanabileceğiniz uzun Ömürlü ve sağlıklı dişlere sahip olmanızı sağlar. Çürük dişe dolgu yaptırmak da çoğu zaman ihmal edilir. Diş dolgu fiyatları hakkında yanlış bilinen dolgunun çok yüksek fiyatlı olduğunu düşünen kişiler maddi güçlerinin yetmediği ne düşünerek bu tedaviye ertelerler.
Diş Çürüğü büyümeden yapılacak dolgular hem daha ucuz fiyatlı olacak hemde daha uzun süre kullanım imkanı sağlayacaktır.