20 Şubat 2013 Çarşamba

UCUZ İMPLANTA DEVLET DESTEĞİ

Diş Hekimi Sertaç Kızılkaya "Yerli bir İmplant markası yöneticisi implant diş fiyatının implantın tanıtımıyla beraber bu implantın fiyatıyla ilgili çeşitli spekülasyonlar ortaya çıktığını" belirterek konuşmasına şöyle devam etti:

UCUZ İMPLANT
Türk diş hekimliği sektörüne 20 yıl önce giren implant tedavileri her geçen gün firma rekabeti nedeni ile ucuzlamaktadır.
İmplant firmaları olarak en ucuz implant ı en pahalı implant mı seçilmelidir sorusunun yanıtını arıyoruz. Bakın yerli bir implant firması diş dolgusu fiyatına implant diye manşetlere çıkınca nasıl bir açıklama yapmak zorunda kaldı.
Bizim bir fiyat açıklamamız olmadı. Ancak ürünün kalitesi yanında, yeni olması ve birçok özelliğiyle özgün olması, daha da önemlisi yerli malı olması bir heyecana sebep oldu ve görsel ve yazılı basında fiyatıyla ilgili bazı beklentilere neden olabilecek yorum ve benzetmeler yapıldı. Biz mesleki etiği tüm değerlerin üzerinde tutan bir bilimsel kuruldan danışmanlık almaktayız. İmplant ile ilgili bu güne kadar haber ve bilgilendirme toplantılarında fiyatla ilgili yetkili ağızlardan yapılan tek açıklama, Türk malı implantın fiyatının Türk Lirası ve doğal olarak daha uygun olacağıdır.'

'Sonuç olarak implant tedavisinin herkesin arzu ettiği çok ucuz seviyelere inmesi ancak devlet desteği ile mümkün olabilir' dedi
'Teknik ve bilimsel bir kurum olarak en büyük arzumuz devletin diş hekimi muayenehanelerinden hizmet alımı yapması ve dental implantı bir ihtiyaç olarak tanımlayıp, bedelini karşılamasıdır dedi.

İmplant fiyatı, implant diş, 2016 implant