19 Mayıs 2016 Perşembe

İmplant Diş Kliniği 
İmplantların başarısı hasta ve ekim için öncelikli olan husustur günümüzde implant başarısı en az %90 seviyelerinde olmalıdır başarılı bir implant için klinik hekim ve malzeme üçlüsünün bir araya gelmesi gerekir. Başarılı implant tedavisi için dikkat edilmesi gereken şartlar
İmplant öncesi iyi bir muayne, implant operasyonunun uygulanması sırasında kurallara uygun yapılması, ve implant yapıldıktan sonra iyi bir bakım.
2018 yılında başarılı bir implant yaptırmak için ödemeniz gereken tutar aşağı yukarı 1000 $ seviyesindedir. İmplant'ın kalitesi uygulanma sistemi ve bunu uygulayacak hekim fiyatı belirler. Ucuz implant size sorun çıkarabilir. Menşei belli olmayan implantlar uygulatmayınız. 
İmplant Markaları
Her geçen gün artan implant çeşidi ve markası bulunur. Farklı ülkelerde yapılan implantlar bazen aynı fabrikada üretilse bile farklı markalar ile piyasaya sürülmektedir. Ülkemizde yüzden fazla implant markası olduğunu biliyoruz. Yıllar ilerledikçe de yeni implant markaları ithal edilmekte ve kullanılmaya başlanmaktadır. İmplant tedavisi olmadan önce hangi marka implantı yaptıracağınızı araştırmanız ve yapılacak markanın geçmişinde bir sorun olup olmadığını incelemeniz normaldir. Ancak şunu unutmamalısınız ki bu işlemleri sizden daha iyi bir şekilde yapacak güç doktorunuz olmalıdır. Diş doktorunuz yapılacak olan implantın uygulama tekniklerini iyi bilmelidir. İmplant sistemi hakkında eğitim almış olmalıdır. Her implant markasının farklı uygulama setleri bulunur. Üzerine yapılacak diş kaplama protez veya köprüsünün uygulanması için gerekli dayanaklar ve protez parçaları olmalıdır.