25 Eylül 2015 Cuma


İmplant yapılacak yer hazır sağ yani diş çekiminden sonra en az 3 ay geçti o bölgede kemik iyileşmiş ise buraya implant uygulaması yapılabilir.
İmplantın yapımı cerrahi bir işlemdir cerrahi işlem hazırlıkları hangi tip implantın yapılması ve implantı yapılan bölgenin kapatılması yaklaşık bir saat sürebilir bazı yayın organlarında söylendiği gibi 5 dakikalık bir işlem değildir. 
İMPLANT YAPIMI 05493474347
KÜÇÜKÇEKMECE İSTANBUL 
İmplant yapımı tamamlandıktan sonra implantın üzerine kapak vidası takılır.
Çoğu zaman bir hafta sonra dikişler alınır. Eğer hasta uzak bir yere gidecekse kendiliğinden eriyebilen dikiş iplikleri kullanmak mümkündür.
İmplant yapımından 2-3 ay sonra (bu süre kemiğin sertliğine, implantların sayısına ve üzerine yapılacak dişin özelliğine göre değişebilir) implantın üzerine dayanak (abutment) adı verilen implant üstü titanyum parçalar takılır. Kaplama diş veya protez dişin altında dayanak olarak kullanılacak bu parça diş etinden çıkış profilini sağlayabilmek için bir hafta süre ile iyileşme vidası ile bekler.
İmplant üzeri hazırlandıktan sonra uygulanabilir iyileşme vidası çıkarıldığında dayanak parçası diş etine baskı yapmadan implantın üzerine yerleştirilir, dayanak üzerine yapılacak dişin cinsine göre köprü veya bağlantı ve protez çalışması yapmak mümkündür.