22 Mayıs 2016 Pazar


İnsanoğlu güzel bir gülümsemeye kavuşmak ister. Zamanla yıpranan aşınan çürüyen veya kırılan dişler tedavi ihtiyacı ortaya çıkarır. Dişler mümkün olduğunca tedavi edilmeli çekilmelidir. Basit bir Çürük dalgu ile İlerlemiş çürükler kanal tedavisi ve üzerine yapılacak bir dolgu veya kaplama ile kırık düşler diş kaplamaları ile tedavi edilebilir. TV dahi edilemeyecek kadar Çürük veya sorumlu dişler ise çekilmek zorunda kalınır. Diş çekildikten sonra oluşan boşluğu doldurmak amacıyla bir iş köprüsü veya implant uygulaması yapılabilir. 
İmplant yapıldığında bunun üzerine bir kaplama veya köprü bazen de bir protez yapılması gerekir. Sabit bir diş uygulaması yapılacaksa üzerine yapılacak kaplama seçenekleri vardır.
Bir şey kimleri genellikle maliyetinin artmaması için implant üzerine metal porselen diş kaplaması yaparlar. Aslında hastayı bilgilendirerek oraya zirkonyum alt yapılı porselen diş kaplama yapmanın mümkün olduğu ancak bunun fiyatının daha yüksek oldu söylenmelidir. Çünkü çoğu insan için para değil ağız ve diş sağlığı önemlidir. Ödeyeceği bir miktar fazla para ile ağzında belkide kendisine ömür boyu hizmet edecek sağlıklı zirkonyum diş kaplama taktırmak isteyen bir çok hasta olacağına eminim.
Size tavsiyem implant üzerine diş yaptıracağını zaman cep kem teknolojisi ile bilgisayar destekli tasarım ve üretim aşamalarından geçen zirkonyum diş kaplamalar yaptırmanızdır. Hem daha estetik hemde daha sağlıklı sonuç alınan zirkonyum diş kaplamalar için vereceğiniz fiyat farkı çok fazla değildir. Konu hakkında ayrıntılı bilgi almak için muayene randevusu alabilirsiniz telefon 0 549 347 43 47 küçükçekmece İstanbul