25 Aralık 2014 Perşembe

1. İmplantı nedir?

Bir diş implantı doğal kök yerini alan titanyum vidadır.
Eğer sadece tek bir doğal diş eksikse, o zaman bir implant yapılır. Yandaki dişlerin kesilmesi gerekmez.Iki, üç eksik diş varsa iki implant üzerine köprü uygulanabilir. Büyük alanlarda zor olsada implantların tam sayısı muayene ile belirlenir. Kısaca herzaman eksik diş başına bir implant gerekmez.
Eğer iyi bir genel sağlık durumu varsa o zaman  implant diş  sizin için uygundur. Ancak, isigara gibi alışkanlıklar olabilecek sorunların sayısını artırabilir. Eğer başka karmaşık tıbbi sorunlar varsa ilgili deneyimi olan biriyle konuşmak gerekir

Sağlıklı ağıza ihtiyacım var mı?
Ilk diş implantları hakkında bilgi zaman devam eden diş sorunları bir farkındalık veya diş kaybına son yanıt genellikle. Kötü diş, diş gevşek farkında, ya da aşırı kanama, fark varsa dişlerinizi profesyonelce temizlenir zaman özellikle diş eti problemleri olabilir. Periodontal hastalık kemik kaybı önemli bir olumsuz nedenidir ve düşük kemik yoğunluğu ile, diş implantı tedavisi daha karmaşık olabilir.
Diş gıcırdatma olduğunda implant aşırı yüklenme riski altında olabilir. 
 implantlar
Sağlıklı ve yeni dişler rahat ve doğru ayarlanmış olduğu görülmektedir implantlar kez ve yumuşak dokuları çevreleyen, sizin evde bakım ve istekli kalitesi, ne kadar süreceğini üzerinde en büyük etkiye sahip olacak düzenli bakım yorumlara sunmaktır.
Peki Yeterli kemiğe yerleştirilen implantlar muhafaza yıllardır ve muhtemelen ömür boyu sürmesi beklenebilir.