27 Ocak 2015 Salı

Dişe kimliği nde kullanılan implantlar değişik ülkelerde üretile bilirler. Türkiye'de kullanılan implantlar içerisinde en kaliteli implant araştırması yapıldığında ön plana çıkan implantlar alman ve amerikan malı implantlardır. İmplantın üretim aşaması ve teknolojisi implant kalitesini etkiler. Araştırma ve geliştirme birimleri yeni özellikler ile implantların başarı oranını arttırmıştır. İlk çıkan implant markalarında yaşanan bir takım sorunlar araştırma geliştirme birimleri tarafından zaman içerisinde düzeltilip sorunsuz ve yüksek başarı gösteren implantlar üretilmeye başlanmıştır.
BEGO İMPLANT
Alman malı diş implantı olan Bego implant tasarımı ve kalite kontrol sürecindeki titizlik sayesinde kullanıcılarından tam not almıştır. Gerek malzeme kalitesi gerek satış sırası ve satış sonrası servis hizmeti olarak Alman malı implantlar arasında Türkiyede kesintisiz ve hızlı servisi ile hem hekimlerin hemde hastaların konforunu arttıran BEGO implant en iyi Alman implant markası olmayı başarmıştır.
Özellikle son yıllarda sayıları 100 ü geçen implant markaları arasında adından bile bahsetmeye gerek olmayan o kadar çok implant markası çıkmıştır ki malesef hastalar da bu durumdan dolayı ileride zor durumda kalacaklardır. 
Satış sonrası malzeme devamlılığı ve yeterli kalite kontrolleri yapılmamış implantlar belki ilk uygulandıklarında ucuz gibi görünürler ama sonra telafisi çok zor olan durumlar yaşanır.
Bego implantlar bütün Dünyada güvenle kullanılan ve ihtiyaç durumunda parçalarını bulabileceğiniz yeterli özelliklere sahip implant markasıdır.

ALMAN İMPLANT

Kalitesinden şüphe duyulmayan implantlardan bir tanesi de Bego implant dır. Diş hekimliği sektöründe yaklaşık yüz yıldır malzeme temin eden Bego firması teknik yeterlilik olarak kendisini kanıtlamış sayılı implant markalarından bir tanesidir. Türkiye de gerek servis gerek satış sonrası teknik ve tedarik desteği kusursuz işleyen nadir firmalardan bir tanesi de bego implant markasıdır.
Bego implant fiyatı ile ilgili rekabetci vekaliteli bir yaklaşım içerisinde olduğu rahatlıkla söylenebilir. Yerli implantlar ile fiyat farkı pek yoktur. Bazı yerli implant markalarından daha uygun fiyat baremini de yakalayabilen bu ürün hakkında detaylı bilgiyi uygulama yapan doktorlardan alabilirsiniz.